21 Kasım 2009 Cumartesi

'KOKU' Filmi Gerçek Oldu!

Bugün, Sabah gazetesini okurken 4.sayfasında 'İnsanları öldürüp, yağını kozmetikçilere sattılar' başlıklı haberi görünce hemen aklıma 'KOKU' filmi geldi. Birçoğunuz bilir bu filmi, insanların kokularını elde etmek için onları oldürüp yağlarını alıp, filmin sonunda tüm dünyayı şehvete sokacak bir parfüm yapıyor katil. Zaten yaşanılanlar filmleri de aşıyor. Artık dünyada neler oluyor neler! Bu yaşanan olay Peru'da gerçekleşiyor. Öldürülen insanlardan ve cesetlerden elde ettikleri yağları kozmetik sektöründe kullanmak için satıyorlar. Öldürdükleri insanlardan elde ettikleri yağın litresini de 15 bin dolardan satıyorlarmış. Huanuco eyaletinde 60 kişi kayıpmış ve bu olaylarla ilişkili olabileceğini düşünüyorlar. Artık kozmetik ürün kullanan bayanlar bu haber üstüne ne hissederler bilmiyorum, ama diğer bir gerçekte Antia-Aging kremlerinde, ya da ürünlerinde ceninleri kullandıları söyleniyordu. Artık ne yiyecekte, ne yaşamda hiçbirşeye güvenilmiyor. Yediğiniz bir meyvenin bile renginin doğal olmadığını öğreniyorsunuz. Nasıl bir piyasa burası-dünya-? Es geçmek zor ama bunları da es geçelim bizim ülkemizde neler oluyor? Geçen annem yanıma gelip, " Zeynep kayıp bir kadın vardı ya, işte o kadını kocası öldürüp 12 parçaya ayırıp gömmüş" dedi. 'Yuhh artık, kudurdu mu bu millet!'. Bu haberin öncesinde de hepimizin bildiği Münevver olayı var. Genç kızı öldürdükleri gibi utanmadan birde parçalara ayırıyorlar. Ne oluyor bunlara? Sırf hırs, para, kıskançlık yüzünden bu kadar rezillik yapılır mı? Nasıl bir vicdana sahipse bu insanlar herşeyi yapabileceklerini zannediyorlar!
Bu sıralar kötü haberler çok. Trabzon'da eve taş düştü bir aile öldü, Rize'de bir otobüs karda mahzur kalmış. Şu sıralar hava koşullarından dolayı gene felakâtler olabilir. Haberleri seyretmek bile insanın üzülmesine yetiyor. Aman dikkat edin! Kendinize çok dikkat edin, sadece doğal afet değil insanların yapacaklarından da!

Bookmark and Share

2 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Bütün filimler gerçek oldu.Daha neler olcak kimbilir.Allah esirgesin.
Hayırlı pazarlar...

Dijital Günlük dedi ki...

Evet, Allah korusun... Size de hayırlı pazarlar dilerim!

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails