14 Kasım 2009 Cumartesi

Dr.House ve Farklı Bir Vaka Daha

Televizyon seyretme gibi bir alışkanlığım yok hele de son dönemler televizyon seyretmeyi iyice bıraktım çünkü televizyonda zevk alarak bakacağınız ya da takip edeceğiniz iyi program, dizi filan pek yok. Ama bazen yabancı dizilere rastlarsam seyrediyorum, en azından çok saçma değiller birkaçı hariç. Seyrettiğim iyi, biraz da komik denilebilecek dizilerden biri Dr.House. Bu adam bir dahi, herşeye rağmen alanına bağımlı bir insan. Çok ilginç vakalar, farklı kişilikler ve teşhişler çemberinde bir dizi. Herneyse diziden çok bahsedip sözü uzatmayayım. Birçoğunuz video sitelerinden Dr.House dizisinden bu bölüme rastlamıştır, dizi müdavinleri çok iyi bilir belki de ama cidden gülmemek için kendinizi zor tutacağınız bir bölüm :)
İyi Seyirler!


Bookmark and Share

2 yorum:

erkan bal dedi ki...

Vayyy bunu kaçırmıştım ama house'da böyle bir bölüm olabilceni düşünmemiştim. fazla abartmışlar ger/zek olayını.. iyidir house abimiz.. severim.

Unknown dedi ki...

Süperdi yaaa..gerçekten var böle insanlar...Hause kişiliğine sözümüz yok saygımız sonsuz:)))

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails