30 Ocak 2010 Cumartesi

Yok böyle bir öğrenci!

Facebook'ta 2-3 gündür herkesin paylaştığı bir video vardı, iki kız öğrenci (biri başkan biri başkan yardımcısı) onları dinlemeyen sınıf arkadaşlarına veryans yapmışlar. Alttaki video da seyredeceksinizdir. Bu gece Beyaz' ın programına konuk olmuşlar. O küçük nasıl bir öğrenci öyle, aman Allahım... Videoyu seyrettiğim de küçük kızın durumuna üzüldüm, insanın içi çızlıyor. Beyaz Show' da da durumundan bahsetti, sonra öğretmeninin programa çıkmasına izin vermediklerini söyledi. Kızın tepki aynı şu şekil; " Valililer öğretmenimin çıkmasına izin vermemişler. Onların kalıplarına tüküreyim, orda oturuyorlar sıcak yerde. Benim öğretmenimden ne istediler" ve Beyazıt' ta neye uğradığı şaşırdı, kızın ağzını eliyle kapatmaya çalıştı. Ama olan oldu. Gülme krizine girdik resmen. Amanın nasıl bir öğrenci o öyle... Gizli saklı yok, herşeyi dobra dobra söylüyor. Beyaz bile tırstı :))) Beyaz Show'daki bu olay yarın ya da birkaç saat sonra nete düşer , düşerse buraya da koyacağım kesin( Düştü, en alttaki videodan izleyebilirsiniz). Çok şaşırdım, herkes de şaşırdı. Kıza baksananıza, afacan :)



komik - böyle başkanlara helal olsun :)) | izlesene.com

Beyaz Show' da yaşanan o olayın videosu :) Acaba kızın öğretmenine validen uyarı gelmiş midir?



Sorumun cevabını yazayım, "Öğretmen hakkında soruşturma açıldı" . Bir program nelere sebep oldu, küçük öğrencinin bu duruma kesin bir cevabı olmuştur.


Bookmark and Share

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gözümde yaşla gülerek izledim. :)
bu ne ya? inşallah ileride bugünün siyasetçileri gibi falan olmazlar.

MizahiGeveze dedi ki...

Abo kıza bak büyümüşte küçülmüş :D :D Hele beyaz şovdaki muhteşemmiş !

MizahiGeveze dedi ki...

Üzüldüm kıza ama böyle insan kalmadı inşallah hayat onun bu içtenliğini bu dobralığını değiştirmez. Benim öğretmenimden ne istidiniz diyo bide :( kıyamam sevesim geldi kızı

Dijital Günlük dedi ki...

Küçük kız ilerde nasıl olacak bilmiyorum, merak da ediyorum. Daha bu yaştan farketmese de bazıları psikolojisi bayağı etkinlenmiş. Programda herşeyi açıklıyordu. Ailesinin durumunun kötü olduğunu, annesinin merdiven sildiğini, birinci kattaki kadının parayı geç verdiğini. Ama en azından bu kadar yaşadıklarına rağmen sessiz kalıp bir köşeye çekilmemiş, hakkını arıyor. Böyle öğrencileri tebrik etmek, desteklemek lazım. Umarım ilerde de değişmezler. İki ufaklığa da başarılar diliyorum.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails