5 Ocak 2010 Salı

Vah ki vah!

Bu sıralar, alanımla ilgili konulara yer veremiyorum bir türlü vakitsizlikten ama çevremde de gördüğüm bazı şeyleri gözden kaçırmak istemiyorum. Takip ettiğim bloglardan birinde (Kralın Soytarısı) oyunu kazanmak için çıldıran küçük bir kızın videosuna rastladım. Çocukların eğitimi, geleceği çok önemli bizler için ama bir anne bu yaşta kızını bilgisayar başına oturtup, bilgisayar oyunu oynamasına izin verip hatta bağımlılık derecesine gelene kadar sesini çıkartmayıp, birde üstüne üstelik videosunu çekip internete vermesi çok kötü durum bence. Bu yaşlarlarda bilgisayara bağımlı edip, gelecekte de bu çocuklardan hayır gelmesini nasıl bekleyebiliriz?


Kaynak Yazı


Bookmark and Share

5 yorum:

Adsız dedi ki...

annesi komik zannetmiş bu durumu sanırım. yazık. izlediğimde dehşet verici gelmişti.

Dijital Günlük dedi ki...

Bu kız ilerde psikopat olacak :)

Mesut Şen dedi ki...

Hayretler içerisinde seyrettim, tamamını seyretmedim bile, tahammül edemem çünkü ben böyle şeylere. Bu çocuğu yetiştirenlere yazıklar olsun.

Aydedeye havlayan dedi ki...

inanılmaz bi video bu yaa. küçük bir çocuktan bu deli bir sinir hastası yaratmayı nasıl başardılar acaba..

SirEvo dedi ki...

Yeni moda bu. Çocuğu ağlat videoya çek. :)
Biri Atatürk öldü diye ağlatır, diğeri sen Fenerlisin der ağlatır, buna mario oynatırlar ağlatırlar. Böyle uzar gider. :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails