27 Ocak 2010 Çarşamba

Kardan Adamım

Türkiye' nin birçok yerine  kar yağdığı gibi benim memlekete de yağdı. Nihayet yağdı. Çünkü bir süredir kar yağmasını bekleyenlerden biriydim. Bizim ufaklıklarla bahçede kardan adam yapmayı ihmal etmedik. Nasıl olmuş kardan adamım?
Çirkin ve sinirli görünebilir ama duygusal bir kardan adamdır. O birçok şeye tepkili olduğundan kaşları biraz çatık olabilir :)) Ayrıca, havuç ve kömürde kullanmadık, çünkü israf yapmayalım dimi. Kömürün kilosu kaç lira? :)) Ya havuç, bir salatada daha güzel olmaz mı? Tamam tamam susuyorum, neden bu kardan adamın sapkası ve beresi pembe demeyin, o an bulabildiğimiz onlar :)

Not: Artık, pembe bir atkısı yok. Zavallı kardan adamcığım farklı algılanmasın diye photoshoplanmıştır :)) Yorumlarınızı alabilirim :) haha...
Bookmark and Share

26 yorum:

ŞANSLI dedi ki...

Süper::))

Dijital Günlük dedi ki...

Teşekkürler :)))

Adsız dedi ki...

belli ki, üzerinde fazla uğraşmamışsın zeynep. yoksa çok daha güzelini yapardın. devianart taki çalışmalarına göre söylüyorum. gerçi kardan adamda klasik çizginin ötesine geçmek ne kadar anlamlı olurdu bilmem.
sonuç olarak sevimli bir kardan adam olmuş.
yoksa kardan kadın mı? pembeler falan? :)
ben biraz kadınsı buldum bu kardan adamı.

Dijital Günlük dedi ki...

Daha orjinal ya da sanatsal bir kardan adam yapmak isterdim ama kış koşulları bu kadarına izin veriyor :)) Kardan adamcığı o şekilde benzetip, üzmeyelim... Ağlar,erir gider oracıkta :) Eldeki koşullardan dolayı pembe tercihi olmuş, zaten erkeklerde de bu sıralar pembe rengi moda mı acaba :)) haha...
Adam, yorumun için teşekkür ederim. Facebookta da birkaç arkadaşım bu şekilde göndermeler yaptı kardan adamcığıma... Keşke photoshopta atkının rengini değiştirseydim :) Zavallım benim yüzümden farklı algılanıyor. haha :)

Adsız dedi ki...

valla bu kadar pembenin içinde bir adam (ki pembe erkeklerde moda mı olmuş bilmem) görünce işin esprisini yapmadan olmadı. :)
şimdi birileri çıkıp da "gaydan adam" yaparsa pek komik olabilir. haha :)

Dijital Günlük dedi ki...

Amanın, o zaman muhabbet nereye uzar bilemem... Ben en iyisi, bu kardan adamcığımın atkı ve bere rengini değiştireyim :) Yoksa sonu hiç iyi olmayacak. Haha...

Adsız dedi ki...

gerek yok ya, kalsın öyle. sanatçı toplum baskısını düşünerek geri adım atmamalı. :)
oldu olacak bir de bıyık ekle fotoşopta. yok yok gerek yok, böyle iyi.

Dijital Günlük dedi ki...

Artık çok geç, photoshopladım :)))

Adsız dedi ki...

hayda, harbiden değiştirmişsin rengi. kırmızı, beyazın üstüne çok daha iyi gitmiş ama.
bu arada fotoşop ta da ustalığını konuşturmuşsun.

Adsız dedi ki...

sevgili zeynep, aşağıdaki bağlantıya tıklar mısın? :) (affına sığınırak kardan adamınla oynadım)

http://img685.imageshack.us/img685/5958/ikiresimarasifark.jpg

Berra Bayka dedi ki...

zuhahaahah şoplu olanda süper olmuş cnm kardan adam döndü kardan kadın var artık :)

Dijital Günlük dedi ki...

Adam, seni tebrik ediyorum hem de kınıyorum. Uğraşmış kadına çevirmişsin kardan adamcağızımı :)) Resimde bir dişi birde erkek kardan adam olmuş :) Erimeden evlendirsek mi? haha... Çok güldüm ya...

Berra Bayka dedi ki...

hahhaah evet evlendirin sonra küçük kardan jünior lar olsun sizin bahçe dolar artık kardan veletlerle :)

Dijital Günlük dedi ki...

Meryem, öyle şey söz konusu olamaz kız :)
Tamam arkadaşlar, bu kardam adam muhabbetini çok fazla uzatıp, çok alakasız konuma getirmeyelim. Bu kadar eğlendiğimiz yeterli sanırım :))

Adsız dedi ki...

kardan veletler fikri neden aklıma gelmedi ya? :)
bu arada kardan kadın demişsiniz bıyıklarını fark etmeden. hormonal sorunları olan bir kardan kadın diyelim biz buna o zaman. gaydan adam deyip de geyiğin dozunu kaçırmayalım. :)

Berra Bayka dedi ki...

Bıyıklar, üst dudak gibi olduğundan...
Zeynep kızmadan, dozunda bırakalım :))

Adsız dedi ki...

ben ufaktan çekildim. :)
başka fotoşoparmalarda görüşmek üzere.

Dijital Günlük dedi ki...

Hadi gene iyi güldünüz, tekrarı zor olur :)
İnsanların gözündeki kardan adam tabusunu yıktınız hatta hep beraber yıktık :)
Arkadaşlar birde şu photoshopu düzgün yazabilirseniz iyi olacak :)
Bu arada photoshop bir numaralı programlarımdandır, bilen bilir :)

Adsız dedi ki...

Ellerimin buz tuttuğu, soğuktan titrediğim bir kış günüydü. Uçlarında sivri buzlar tutan çatılı evler sıralı sokağımdan geçerken kimin attığını anlayamadığım bir taş geldi kafama. Aradan birkaç saat geçmişti ki taşı atanın kim olduğunu öğrendim: Bir gün önce yaptığı kardan adamın üzerinde izin almadan deneysel çalışmalar yaptığım kişiydi.


:) Şimdi efendim, bendeniz dil ve anlatıma çok ciddi kafa yoran ve önem veren bir kişiyim. İngilizce bilgim fena sayılmaz ama bazen İngilizce isimleri yazarken Türkçe okunuşlarını kullanmak daha kolay geliyor. Bu yüzden photoshop yerine fotoşop dedim. Hatta fotoşopla da yetinmeyerek fotoşopar diye bir kelime kullandım.

Photoshop vb programları ben de çok seviyorum.

Dipnot: Taşı saklıyorum. :)

Dijital Günlük dedi ki...

Hikaye iyiymiş, şu an bana da bir taş atıldı :)
Ya ben photoshop konusunda neden öyle söyleme gereği duydum, çünkü bir çok kişi photoshop yazımını karıştırabiliyor. Yabancı ve birazcık uzun bir kelime olmasından kaynaklıdır. Size tabi ki dil ve anlatım konusunda Türkçe öğretmenliği yapmak değildi amacım, zaten blogunuzda bu konuya dikkat ettiğiniz bellidir + bende Türkçe konusunda çok iyi sayılmam, dikkat etmeye çalışıyorum gene de :) Berracığım da bu konuya daha çok dikkat edecektir :) Bunları okuyunca, ondan da bir taş alacağım... Zeynep, bırakta rahat yazayım diye :)

Saygılarımla...

Sohbet Hocası dedi ki...

ortalık tasdan gecilmez olmus, kardan adam bitince millet taşdan adam yapmaya koyulmuş ben nerelerde kalmısım cok geç kalmışım tüh :D

Berra Bayka dedi ki...

kulagım çınladı ve beni buraya yönlendirdi .. noluyo bakıyım yine mi yazım kuralları ya allahım yarebbim .. zeynep senin profile yazamıorum hocanın korkusundan burda rahat bırak bizi ya birken 3 oldunuz bide adam çıktı şimdi yakında sayın sanal kurt da başlıcak bu dil hocalıgına korkarım sonunda pıl ve pırt olmak üzere ikiye ayrılan herşeyimi toplayıp gidicem bu sanal diyardan haa :)

edit büdüt :sakın düzeltme yapma onaylarken

Adsız dedi ki...

çok çok göze batan bir yazım yanlışı olmadıktan sonra kimseyi uyarmak istemem. sonuçta okulda değiliz ki efendim. herkes kendi blogunda dilediği gibi yazsın.
ama kendi adıma söyleyeyim, anlatımda ya da dilbilgisinde tekrar eden hatalar yaptığımda birilerinin uyarmasını isterim. (cümleye büyük harfle başlamaya üşeniyoruz arada) :)

kolay gelsin arkadaşlar.

Berra Bayka dedi ki...

valla ben dikkat etmiyorum o kadar büyük harf küçük harf olayına .. gelişi güzel yazarım gider.. sadece emo diye tabir edilen yazma biçimine sinir olurum o kdar :) bu ne cnm üstümde bi baskı hissediyorum etrafım yazı ustalarıyla dolmuş :) çekine çekine yazdıgımı falan sanıosanız yanılıosunuz çatır çatır yazarım böyle :) o kadar :)

Dijital Günlük dedi ki...

Allahım bu nasıl bir blogtur, Siyaset Meydanı'na dönecek yakında :)) Meryem açıkcası, emoların Türkçe'yi katletmelerine dayanamıyorum, o konuda katılıyorum sana. Tamam istediğin gibi yaz, yoksa salacaksın fareleri üzerimize :) Git çöplüğüne :P :)) Şaka şaka...

Berra Bayka dedi ki...

:))) zuahahahh burasının işi tamamdır zeynepin gözü korktu .. sıra hellümde :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails