14 Ocak 2010 Perşembe

Dilenci Toplama Aracı

Biraz önce haberlerde gördüm, "Dilenci Toplama Aracı" varmış. Çok zamandan beri var mı bilmiyorum, yaşadığım şehirde rastlamadığımdan haberlerde görünce şaşırdım hatta güldüm :) Birçok araba gördük, cenaze arabası, cezaevi arabası ama dilenci toplama aracı nedense garibime gitti. İlginç!
Bookmark and Share

6 yorum:

Adsız dedi ki...

senin vesilenle biz de öğrenmiş olduk. :)
bunun yanında sokak ortasına balgam veya çöp atanları toplamak için "maganda toplama aracı" da uygulamaya koysalar güzel olur.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Ben de senden öğreniyorum canım.
İlginç!

Dijital Günlük dedi ki...

Zihniyet değişmediği sürece, ister toplama aracı olsun ya da başka uygulama, malesef bazı durumları düzeltmek kolay olmayacak.

Adsız dedi ki...

hahaha süper olmus ya :D

Adsız dedi ki...

Bir kaç gündür yazı eklemediğinizi gördük.Merak ettik doğrusu.Dileriz,önemli bir şey yoktur.Kendinize iyi bakın.Saygı ve sevgilerimizle...

Dijital Günlük dedi ki...

İlginiz için çok teşekkür ederim Emin Bey, herşey yolunda Allah'a şükür. İnternete pek bakma fırsatım olmadığından bir süredir yazı ekleyemedim, tabi birazcıkta ara tatilden kaynaklı sanırım :)
İyi çalışmalar dilerim, saygılarımla...

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails