11 Ocak 2010 Pazartesi

Alice Harikalar Diyarında!

Tim Burton' dan gene güzel bir film. Tim Burton' ın her filmi ve her film karakteri ilginçtir. Özellikle bu yüzden dikkat çekici. Şahsen, özellikle karakterlerine ve karakterlerinin makyajlarına bayılıyorum. Tim Burton' ı çok seviyoruz :) Bugün Twitter' ı Tim Burton sayfasına bakmak için karıştırdım, sayfasının arka kısmında Alice in Wonderland filminden bir karakter vardı. Çok dikkat çekiciydi. Tabi ki bu karakter her zaman ki gibi Johnny Depp ' ti. Uzun süredir filmleri incelemiyordum. Alice Harikalar Diyarı' nda filminin çıkacağını biliyordum ama oyuncuları, yönetmeni kim bilmiyordum. Bugün öğrenmiş oldum geçte olsa. Özellikle Johnny Depp'li film afişi dikkat çekici. Emin ki diğer karakterlerde onun kadar ilginç ve dikkat çekici olacaktır.  Film henüz vizyona girmemiş ama sabırsızlıkla bekliyorum.
Bakalım, Tim Burton gene nasıl bir görsel şölen yaşatacak bizlere!!! BEKLİYORUZ!



Film ayrıntıları ve resmi web sitesi için TIKLAYINIZ!
Bookmark and Share

6 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

Filmin iki yanı çok çekici geliyor.

3D ve Johnny .. Gerisi yalan. Alice miş bilememneymiş :D

Adsız dedi ki...

Değerli kardeşim Zeynep,yanılmıyorsam Mart ayı içersinde ülkemizde,gösterimine başlanacak.Filmin,3d formatında çekilmiş olması,muhteşem bir seyir zevki verecektir eminim..Senin gibi ben de sabırsılıkla bekliyorum.Paylaşım için teşekkürler.Sevgiler...

Aydedeye havlayan dedi ki...

süpeeer yine bi tim burton şöleni bizi bekliyor. 3d de tadından yenmez hani :)

Dijital Günlük dedi ki...

Johnny Depp oyunculuğunun hakkını veriyor, Tim Burton filmlerinde onu görmeye alıştığımızdan yeni filmlerde de bekleyişte oluyoruz. Tim Burton'ın kendine has dikkat çekici bir tarzı var, Alice Harikalar Diyarında masalından ziyade görsel efekt ve karakterler ön planda olacaktır bizim için, doğal olarak da Tim Burton'ın anlatımı. 3D olması da cabası ama gözlükler yorucu oluyor.
Emin Bey, sizin dediğiniz gibi gösterim tarihi 5 Mart. Bakalım nasıl? Umarım hayal kırıklığına uğratmaz :)
Ayrıca, afişteki renkler çok güzel, zıt renklerin çarpıcılığı bu olsa gerek :)

Mesut Şen dedi ki...

Ah Zeynep, sanki yeterince heyecanlanmıyormuşum gibi bir de sen gözüme gözüme sok böyle. Mart gelmiyo bir türlü. Ama ben ne yazık ki İzmit'te 3D seyredemiyorum. Bu filmi 3D seyretmek için Sakarya'ya gitmem gerekiyor.

Allah'ım, neden ben bebekken beni Tim Burton'ın kapısına bırakmadılar ki sanki?

Dijital Günlük dedi ki...

Mesut, alemsin ya... Ya da direk leylek seni, Hollywood stüdyolarına bırakması lazımdı :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails