8 Aralık 2009 Salı

Teröre Hayır!

Terörü Lanetliyoruz!

Bookmark and Share

5 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok üzgünüm çok!
Allah nur içinde yatırsın şehitlerimizi!

Mesut Şen dedi ki...

Doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi kalmadı artık. Her yerdeler. Ve hala bir şey yapılmıyor.

Dijital Günlük dedi ki...

Sözde açılım yapıyorlar işte. Nasıl bir açılım? Eğer gerçekten tam anlamıyla yapılacak ve belli bir yanlılık olmayacak, sonu farklı şeylere dayanmayacak birşey çıkmayacaksa,tamam! Ama belli bir kesim isteklerini gerçekleştirmek, çıkarı olan insanların işlerini bozmamaksa... İstedikleri herşeyleri versekte, zihniyet değişmeyecek. İki yol ayrımına geldiklerinde seçecekleri biz olmayacağız. Bir sürü şehit veriyoruz, sesimizi çıkartınca fasişt oluyoruz, demokrasi ve haklar diyorlar... Sonra da İmralı'daki malum şahıs rahat değilmiş diye protesto yapıyorlar, neresi rahat değil... Binlerce askerimizi öldüren kişiyi sarayda mı yaşatalım. Neden din, ırk ve farklı şeyleri katmadan bir bütün olaıyoruz ki? Bunlardan önce önemli olan insan sevgisi ama bilindiği gibi bu işler bizim düşündüğümüz gibi gitmiyor. Görünmeyen güçler, çıkarları ve piyon olarak kullanılanlar... Politika sinir bozucudur, insan bulaşmak istemiyor ama yaşanılanlara sessiz kalmak daha sinir bozucu oluyor.

Mesut Şen dedi ki...

Ben de her zaman uzak durmuşumdur, durmak istemişimdir ama dediğin gibi sessiz de kalamıyor insan. Sonra koyun gibi hissediyor kendini. İnsanları öyle güzel uyutup koyun yerine koyuyorlar ki. Milletin ses çıkarmasını sağlamak için önce televizyon alışkanlıklarını yok etmek lazım. Kimseye düşünücek fırsat bırakmıyor televizyon.

Dijital Günlük dedi ki...

Televizyon tartışılması gereken sorunlardan biri. Kritik bir nokta. Televizyon kanallarının birçoğu objektif değil zaten. Çıkarlar doğrultusunda gidiyor. Artı televizyondaki diziler tartışılması gereken bir problem. ÇÖzülmesi, üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var. Şu an en önemli kitle iletişim aracı olduğundan, insanlara ne kattıği çok önemli.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails