24 Aralık 2009 Perşembe

Oyuncak Kardeşliği

Sevdiğiniz bir oyuncağı, sevgiye ihtiyaçı olan biriyle paylaşmak ister misiniz? Trabzon Belediyesi bu amaçla " Oyuncak Kardeşliği " kampanyasını başlattı. Son katılım tarihi: 23 Nisan 2010!

Kampanya hakkında genel açıklamalar;
"Trabzon Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oyuncak kardeşliği kampanyası başlatıldı. Elinde kullanmadığı oyuncağı bulunan çocukların belediyeye ulaştıracağı oyuncaklar 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ihtiyaçlı çocuklara dağıtılacak. Kendi oyuncağını ihtiyaçlı çocukla paylaşan çocuklar arasında yeni bir kardeşlik başlatılacak. Kampanyaya katılmak isteyenler için Trabzon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne Kalkınma Gençlik Merkezi ile Trabzon Belediyesi'ne ait okuma salonlarına müracaat edebilecekler.
Trabzon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Yeter hem yeni dostluklar oluşturmak hem de kullanılmayan oyuncakların maddi durumu iyi olmayan çocuklara dağıtılması ile sosyal birlikteliğin oluşturulmasını hedeflediklerini ifade ederek; "Çocuklara farklı oyuncaklar kazandırmak hayal dünyalarını zenginleştirmek ve çocuklar arası dayanışmayı pekiştirmek amacıyla bu kampanyayı başlattık. Trabzon halkı yardımseverdir. Bu nedenle kampanyamızın olumlu sonuç vereceğine inanıyoruz. Kampanya kapsamında bağışlanan oyuncaklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara hediye edilecektir"

Bookmark and Share

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Tonla oyuncak var aslında, değerlendirilmeli buraya gönderilerek. Araştıralım bu olayı...

Dijital Günlük dedi ki...

Trabzon Belediyesi bunu hemen hemen her yıl yapmaya çalışıyor sanırım. Ben daha önceki yıllarda bu tarz bir kampanyaya rastladığımı hatırlıyorum ama belediye kanalıyla mı oluyordu bilmiyorum. Güzel bir düşünce, o gün hem ihtiyaçı olan çocuklar hem de yetimhanelerdeki çocukların çok sevineceği kesin. Umarım güzel bir sonuçu olur.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails