26 Aralık 2009 Cumartesi

Animasyonlarla Dünya Ninnileri

Facebook'ta Saygıdeğer Hakkı Öcal' ın vediği bir video bağlantısında bu ninnili animasyonlara rastladım. Herbiri birbirinden güzel düzenlenmiş. Azerbaycan'dan birçok ülkeye kadar animasyonlu ninniler yer almakta. Buraya koyduklarım youtube hariçi yasaklanmayan video sitelerinden bulduklarım. Diger ninnileri Youtube' dan seyredebilirsiniz.


Türkçe Ninni( Turkish Lullaby)



Fransızca Ninni ( French Lullaby)



Yunanca Ninni ( Greek Lullaby)


Hintçe Ninni ( Indian Lullaby)





Küçük bir not: Youtube' da buraya koyduğumdan daha çok ninni bulunmakta, hatta içlerinde beğeneceklerinizden biri de Azeri ninnisi (http://www.youtube.com/watch?v=5cO9DVcjbxU) . Diğer video sitelerinde bulamadığımdan, youtube linki verdim ama birçok kişi giremeyebilir. Bu nedenle size ultrasurf programını tavsiye ediyorum. Onunla internette heryere girebilirsiniz, basit ve rahat kullanışlı bir program, boyutu da küçüktür ayrıca. Kurmadan kullanabilirsiniz! İndirmek için TIKLA!


Bookmark and Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails