24 Aralık 2009 Perşembe

Gündemdeki Film: Avatar

Avatar hakkında hiçbir araştırmam yok, Times gazetesinde rastlamıştım birşeylere sadece... Film hakkında duyduklarım genelde kulaktan dolma. Vasat mı, değil mi? Bunca yıla rağmen bu kadar mı yapmışlar diyen var, çok iyi olmuş diyenler var. Ben herhangi bir fikre sabit kalmadan, filmi izleyen bir sinemasever olarak yorum yapacam. Filmi 3D olarak izledim ve o boyutla görüntüler çok iyiydi. Efektler, kurgu ve çekimler gayet iyi + filmin size verdiğini ana düşünce en iyisi olsa gerek. Maddi doyumsuzluğumuz ve maneviyatın çatışması. Bitip tükettiğimiz dünya ve kültürler... Ve hala da yok etmeye devam ediyoruz. Avatar filminde özellikle bu konu üzerinde durulmuş. Değerli bir maden için farklı bir ırkı tümüyle yok etme üzerine kurulmuş. Doğanın ve bu doğayı sahiplenen insanların savaşı! Uzun bir film, görsel olarak renkli bir dünya. Özellikle mavi, mor ve yeşil üzerine ağırlıklı bir doğa, farklı inanç, kendilerine has tanrısı ve çok iyi bir manevi bağımlılığın olduğu bir ırk. Renkli mücadeleye buyrun! İzlenmeye değer bir film. Tavsiye ederim. Fantastik film seven biriyseniz mutlaka izleyin. İş, hayat, okul yoğunluğuna fantastik dünyanın kapılarını aralayın kısa bir süre!
Filmin Resmi Web Sitesi için TIKLAYIN!



(Küçük not: 3D olmasının getirdiği rahatsızlık, göz yorgunluğu ve başağrısı. Çünkü gözlükle çok rahat değil ve alışkında değilseniz etkiliyor sizi. Şahsen bu kanı diğer 3 boyutlu filmler içinde geçerlidir.)
Bookmark and Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails