30 Ekim 2009 Cuma

Radikal Tasarım Gazetesi

Radikal Gazetesinin, " Radikal Tasarım Gazetesi " varmış da ben bunu yeni duyuyorum. Şaşırdım! Hatta 10.sayısı çıkmış ! Kale Tasarım Merkezinin sitesinde gazeteyle ilgili açıklama şöyle;
"Kale Tasarım Merkezi’nin Radikal Gazetesi işbirliğinde çıkardığı Tasarım Gazetesi, tıpkı platformun kendisi gibi, tüm yaratıcı disiplinlere açık bir yayıncılık anlayışına sahiptir. Hayatın her alanını tasarım perspektifinden sorgulayan gazete, güncel, eleştirel ve yenilikçi bir dili benimsemektedir.
Tasarımın farklı alanlarında faaliyet göstermekte olan profesyonellerin katkılarıyla hazırlanan gazete, ürün tasarımından mimariye, modadan web tasarımına pek çok konudaki son gelişmeleri masaya yatırır.
Radikal Tasarım Gazetesi aylık olarak yayımlanır."
Bu haberi geç duyduğuma hatta geçmiş sayılarını kaçırdığımı düşündüğüm sırada sitede gazete arşivini gördüm :) Eğer sizde bu dergiyi merak ediyorsanız, bu arşivi pdf olarak indirip inceleyebilirsiniz. Kale Tasarım Merkezi / Radikal Tasarım Dergisi

Bookmark and Share

2 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Blogumu izlemeye almışsınız teşekkür ederim.Hayırlı dostluklara inşallah!
İyi geceler...

Dijital Günlük dedi ki...

Teşekkür ederim.El emeği tasarımları çok severim. Sizin de ellerinize sağlık,çok hoş çalışmalarınız var. İyi geceler, güzel dostluklara inş.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails