30 Ekim 2009 Cuma

I Like to Move It / Hareketi Severim :)



Son zamanlarda dilime takılan bir şarkı, herhalde en yakınımda bulunanlardan arkadaşım Zümrüt bu şarkıyı az çok ezberlemiştir :) Herneyse... Bir çoğu bu şarkıyı Reel 2 Real ' dan hatırlıyorlardır ya da son dönemlerde Madagaskar animasyon filminden Kral Julien'den duymuşlardır. Ben de müzik listemde bu şarkıya rastlayınca tekrar, sözlerini araştırayım derken Reel 2 Real' e Madagaskar' a kadar uzandım. Sizde bu sıralar biraz durgun, birşeyler yapmak içinizden gelmiyorsa bir bakıverin, belki hareketlendirir sizi...
İyi seyirler, iyi dinlemeler...
Madagaskar'dan Türkçe Versiyon


Madagaskar'dan İngilizce Versiyon

Madagaskar - I Like To Move It - The funniest videos clips are here

Reel 2 Real

Reel 2 Real - I like to move it
Yükleyen djoik. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

Şarkı Sözlerini BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ!
Bookmark and Share

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Allahım bi zamanlar ne demek istediğini bi türlü anlayamadığım sonra ingilizceyi çözdüğümde büyük bi hayal kırıklığı yaşadığı bi şarkı ...bu tür şarkıları tam ezberleyemezsin.. aynı yeri söyler söyler durursun(çok sinir bozucu..)ama itiraf edeyim müziği adamı yerinde hoplatıyo hâlâ..(hadi kızlaaaaaaaaaaaaaaaar:Ha-re-ke-ti se-ve-rim, kız-lar da çok se-ver-ler :))))

Butikpartim dedi ki...

Süper ya hepsi,bayıldım:))

berra dedi ki...

zuhahah bayıldım süpersin zeynep

khaos dedi ki...

hah:) teşekkürler..
süper..

Mesut Şen dedi ki...

Türkçeye çevrilince bütün ahengini kaybediyor. Sırf bu yüzden animasyonları hem Türkçe hem de orijinal dilinde izliyorum.

Dijital Günlük dedi ki...

Reca ederim arkadaşlar, sizi biraz eğlendirebilmişse ne güzel :)

Filmleri diğerlerine göre Türkler gayet iyi seslendiriyorlar. Şahsen şarkıların Türkçeye çevrilmesini pek istemem, orda gerçekten aheng bozuluyor.İngilizceyle alakalı değil ama animasyon filmlerin bazılarını Türkçe seyretmekten yanayım. Özellikle Yekta Kopan seslendiriyorsa :)

zümrüt dedi ki...

Bu şarkıyı bloğuna bile atmış olmana emin ol hiç şaşırmadım. Bir süredir hatta hemen hemen iki haftadır unutulmayanlar arasına girdi. Ama şöyle de bi gerçek var madagasgar ‘ın kahramanı kral Julienden duyunca bayağı güzel oluyor malum animasyon filmleri bizim için gözde )

Adsız dedi ki...

süper

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails