2 Ekim 2009 Cuma

Beter Böcek / Beetle Juice

Çocukluğumun unutulmaz filmlerinden! Bu filmi bilmeyenler var mıdır acaba yeni kuşak hariç? Bir yan komedi bir yan korku... KORKULU KOMEDİ ... İlginç senorya, ilginç tiplemeler, karakterler... Tim Burton'ın beğendiğim ve film arşivimde olan bir filmdir Beter Böcek/Beetle Juice.

Film hakkında kısaca;
1988 ABD yapımı fantastik bir kara komedi filmidir.Senaryo; Michael McDowell , Yönetmen; Tim Burton, Oyuncular; Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton, Winona Ryder, Jeffrey Jones ve Catherine O'Hara.
Konusu ; "Bir trafik kazası geçiren evli genç çiftin evlerine döndüklerinde aslında ölmüş olduklarını ve "öteki tarafa" kabul edilinceye kadar kendi evlerinde bir hayalet olarak kalmaları gerektiğini anlamaları uzun sürmez. Ama evlerini emlakçıdan satın alan züppe şehirli aile eve yerleşince huzurları kaçar ve yeni işgalcileri defetmek için Beterböcek adlı başka bir hortlaktan yardım istemek zorunda kalırlar."
Video Google 'dan filmin tümü(Google videoda filmin tümü yayınlanmaktadır) ;

6 yorum:

khaos dedi ki...

Farid Farjid karşıladı beni..
Ne güzel:))

Unknown dedi ki...

ah ah.. çocukluğumun en güzel filimlerinden biriydi... insan bunları tekrar görünce yaşlandığını hissediyo ama olsun...seyrederken eğlendiğim seçme bir filimdir.izlemekten asla sıkılmam yani...ayrıca michaelcığıma batman serisinden sonra hayranı olduğum ikinci filmidir.

Tamer Akın dedi ki...

Tim Burton'un harika filmlerinden biridir.
Bir de google videoda play'e tıklayınca video başlamıyor bilginiz olsun.

Dijital Günlük dedi ki...

Uyarı için sağolun,linkleri yenilememe rağmen çalışmadılar,izlemek isteyenler direk google videodan izleyebilirler,linklerini verdim.Filmden kısa bir sahne koydum şimdilik.
Korkulu komedi denmesine rağmen,tümüyle komedi :)Unutulmaz bir film!

Murat Korkmaz dedi ki...

Konu başlığını görünce yüzümde bir tebessüm oluşarak tıkladım. :)
Düşün Zeynep, bu filmi kaç kere izledim, sayısını bile kestiremiyorum. :))
Bizi maziye götürdüğün için teşekkürler.

Dijital Günlük dedi ki...

İnşallah mazilerimizde hep böyle güzel filmler olur :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails