19 Mart 2010 Cuma

Digital Arts Dergisi Mart/Nisan 2010 Sayı ve Yeni Yazım

Digital Arts dergisi bugün elime ulaştı. İnsan yazıp çizdiği birşeyi elde tutulur halde görünce bir başka oluyor. Bütün işlerde böyledir, çalışır uğraşırsınız, elinize alınca bütün uğraşlarınızı unutur ve o emeği karşınızda görmenin güzelliğini yaşarsınız. Bugünde benim için öyleydi, hatta bu haftalar... Yeni çalışmalar, çizimler vs. Bir iki konu önce Digital Arts dergisindeki ilk yazımdan bahsetmiştim. Bu ay yeni sayısı yayınlandı ve benim de içinde 'Devrim' i Çiziyoruz başlıklı bir çizim ve yazı çalışmam yer almaktadır. Ayrıca İlhan Bey'in (İlhan Dinçerler/Digital Arts Dergisi Editörü) Editör' den kısmında yani önsözde yazımdan söz etmesinden çok memnun kaldım. Teşekkür ederim İlhan Bey.

Benim için zevkli, güzel bir çalışma olmasının yanısıra bu vesileyle bende birkaç konuda kendimi geliştirdim.Yazımı derginin 36.- 40. sayfalarında görebilirsiniz. Ayrıca dergide bu ay Ertaç Altınöz' ün röportajı ve çalışmaları bulunmakta, mutlaka inceleyin derim.Umarım bu yazıyla birçok kişiye özellikle de photoshopta çizimle ilgilenenlere faydalı olabilmişimdir. Dergiyi okuyan, inceleyenler görüşlerini burda da belirtebilir. Ayrıca ders isteğiniz olursa bahsedebilirsiniz. Mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım. Devrim' in çizimi yakın zamanda deviantart galerime de koyacağım, daha detaylı inceleyebilirsiniz.  Ayrıca Türk otomobil tarihinde önemli bir arabamız. Size başka bir  tavsiyem de Devrim Arabaları filmini seyretmeniz. Daha önce de bu linkteki konumda bu filmden bahsetmiştim.İnceleyebilirsiniz.
Herkese iyi çizimler ve okumalar diliyorum. Kolay gelsin :)

Bookmark and Share

4 yorum:

Aydedeye havlayan dedi ki...

Alıp okuyalım, pek ügüzel görünüyor ama Yiğitöz, Ertaç Altınörz olabilir mi acaba? Kapaktaki illüstrasyon ona ait çünkü.

Dijital Günlük dedi ki...

Dergide hata yapmışlar, siz dedikten sonra tekrar baktım. Kapakta Ertaç Yiğitöz yazıyor içerikte de sizin dediğiniz gibi, Ertaç Altınöz. İlginç :)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar derginin yeni sayıları çıkmıyor galiba, eski sayılara nasıl ulaşabilirim?

Dijital Günlük dedi ki...

Yeni sayıları çıkmaya devam ediyor olması lazım :) Bu siteden dergiyle ilgili gelişmeleri bu siteden http://technotoday.com.tr/ takip edebilirsiniz sanırım. Ben son sayılarına yazı yazamadım, yurtdışındayım, şu anki durumu bilmiyorum.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails