31 Aralık 2010 Cuma

Herkese 'MUTLU YILLAR'

Geçen yıl yazığım yılbaşı iletime bakıyorum da 2010 yılına karamsar girmişim. Ama 2010 güzel bir yıl oldu benim için, birçok fırsatlar yakaladım hem eğitim hem de iş hayatımda :) Dilerim 2011 de daha da güzelliklerle devam eder....

Dilerim ki 2011 yılı ;
Dünyamız, ülkemiz ve bizler için yeni güzellikleri ve fırsatlarıyla gelir inşallah!!! Herkesin yeni yılını içtenlikle kutluyorum.
 'MUTLU YILLAR'

Netten bulduğum komik bir mesajla yazımı sonlandırıyorum;
'Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç,züğürde para,sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk,üşeyene gocuk,colaya buz, yemeğe tuz,nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca,dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim' :)
Seneye görüşürüz, iyi eğlenceler...

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Mutluluk dolu yıllar dilerim!

Dijital Günlük dedi ki...

Çok teşekkür ederim. İnşallah 2011 güzel bir yıl olur hepimiz için 'Mutlu Yıllar'

Adsız dedi ki...

Değerli kardeşim,güzel dileklerinize katılıyorum.2011 de herşey gönlünüzce olsun.Sevgiyle kalın...

Dijital Günlük dedi ki...

Merhaba Emin Bey,
Tekrar yorumunuzu görmek çok güzel. Çok teşekkür ederim. 2011 hepimiz için güzel bir yıl olur inşallah!
'SAĞLIKLI MUTLU BİR YIL' dilerim...

Serap dedi ki...

Mutlu Yıllar :)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hayırlı seneler canım.
Netten bulduğun mesaj komik ama doğru payıda var.Koca bir amiiiin diyorum.
Hayırlı seneler:)

Dijital Günlük dedi ki...

Güzel mesajdı, birçok arkadaşımda çok beğendi :) Bende amin diyorum :)

Serap Hanım ve Şanslı'cığım 'MUTLU YILLAR'

Adsız dedi ki...

Çizimlerinizi Grafik Tablet İle yapıyorsunuz değilmi ?

Dijital Günlük dedi ki...

Evet, Grafik Tablet + Photoshop :)

Adsız dedi ki...

yine bu resimi gördüm ve yine gördüğüm ilk günkü gibi hiç bir diugu eksilmesi olmadan yine duygulandım.o dönemlerde ilk gördüğümde o kadar çoook beğenmiştim ki ve de o kadar çok güzel gelmişti ki anlatamam.o kızın gülen suratı ... anlatamam nasıl beğendiğimi.önem verdiğim isimle ismimin yan yana gelmesi.iyi ki sizi de tesadüf de olsa görmüşüm.

Dijital Günlük dedi ki...

Bir çizerin kendini yazmaktan çok çizerek ifade etmesi böyle birşey :) Bazen yazarsınız insanlar es geçebilir ama görsel bir çalışma dikkat çeker, birkaç saniye de öz önünden geçse de tekrar bakmaya vesile olabilir. Kendimi ifade ettiğim bir çizim olduğunu düşünüyorum :) Sizin için anlamlı olmasına da mutlu oldum, ne güzel. Küçükte olsa bir çizimden mutluluk bulmak güzeldir. İnşallah önem verdiğiniz kişiyle daha da huzur ve mutluluk dolu yıllar geçirirsiniz.Sağlıcakla...

Adsız dedi ki...

sayın Zeynep,sayın adaşım ve çok sevdiğim ismin soyadınızda bulunan sevgili Zeynep.ne kadar güzel ,ne kadar içten sözler sarf etmişsiniz.ve kesinlikle ki;şu küçücük çizimden nasıl mutluluk duyduğumu tahmin biraz edebilirsiniz.biliyor musun sevgili günlük;hayatımda hiç önem verdiğim aasla para,mal,mülk olmadı.hep maneviyattı.isminiz gibi ömrünüz de uzun olsun,ama hurlu ve sağlıklı uzun ömrünüz olsun.ve bunu bütün yüreğimle diliyorum size sayın günlük.sevgiyle kalın.siz saygı ve sevgiyi hak eden nadir insanlardan birisiniz.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails