11 Ağustos 2010 Çarşamba

Hayırlı Ramazanlar

Evofis modunda çizim yapmaktan ramazanın geldiğini bile anlamadım. Hele bir süre yapayalnızdım, hayattan koptum. Tabi sağolsun arkadaşlar arıyorlar,gezelim tozalım canım yorma kendini diyorlar, bazen de soruyorlar "Zeynep hayatın nasıl, anlat?" ve bende şöyle diyorum " Çok hareketli bir hayatım var, her gün ayrı bir heyecan ve olay :)" , ya bilgisayar başından kalkıyor muyum ki atraksiyon yaşayacam bir hayatım olsun :) Zaten zamanı sayıyorum ve deli oluyor bu zaman neden bu kadar hızlı ilerliyor ya. Neyse ki sevgili ailem fındık işlerini tamamlayıp eve geri geldi, özlemişim. Hele annem eve gelince evin ayrı bir havası oldu. Velhasıl ben gene çiziyorum. Hayatımın en yoğun çizim dönemini yaşıyorum sanırım. Renkler çizgiler kusacam da oruçum bozulmasın :)  Hele THY' nin  bana dediği 650 Tl uçak bileti parasını duyunca, dedim "Zeynep,sen 24 saat mesai yap, hatta gitmişken oraya geri dönme". Bazen parmaklarımın ağırıyor bazen konuşmaya vakit bulamıyorum ama seviyorum bu  işi be! Geceleri de mesken edindim :)  Mesela dün gece sahura kadar çizdim. Ta ki davulcu geçti,  "Ramazan geldi"dedim.  HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM. Ramazanın apayrı bir havası var ya!!! İftar sofraları, ramazan pidesi ( uf uf kokusunu alıyor gibiyim), davulcusu ve kapıyı çalıp elinde kaymaklı satmaya çalışan çocuklar, muhabbetler... Ohhhh... mis misss :) İçimi de döktüm, gidip çizmeye devam edeyim :) haha...

 Not: Bugün KPSS açıklanacak, inşallah çalışanlar emeklerinin karşılığını alır ve atanır. Askere gidecek olan üniversiteden  5  (Ali,Özer,Yasin,Murat,Muhammed)  arkadaşıma da hayırlı teskereler diliyorum.
Bookmark and Share

2 yorum:

Çöpçü (Erdem) :) dedi ki...

Valla devamlı görüşme imkanımız olmasına rağmen yazılarını sanki ilk kez senin ağzından dinliyormuş gibi oluyorum.( cümle biraz karışık oldu inkar etmiyorum :)) ""Tabi sağolsun arkadaşlar arıyorlar,gezelim tozalım canım yorma kendini diyorlar, bazen de soruyorlar "Zeynep hayatın nasıl, anlat?" ve bende şöyle diyorum " Çok hareketli bir hayatım var, her gün ayrı bir heyecan ve olay :)"" Yukarı da alıntı yaptığım cümle de hiç yabancıma gitmedi haberin ola :) Son olarak ÖSYM'nin sistemi çökmüş olsada inşallah hak ettiği puanı alır ve hayata daha emin adımlarla adım atabilir :)

Dijital Günlük dedi ki...

Gelmez tabi, anlatıyorum sana :) haha... İnşallah herkes için hayırlısı olur KPSS adına, ösym sistemin ne zaman düzeltir de puanlar öğrenilir, şüpheli :) Herkes bilgisayar başında bekliyor. Hayırlısı...

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails