18 Mart 2010 Perşembe

İnsan Ve Hayat Dergisi

İnsan ve Hayat dergisi daha önce Yedikıta dergisinin eki olarak çıkıyordu . Ek olarak çıktığı dönemlerde içinde yer alan birkaç hikayenin resimlemesini yapmıştım. Daha sonra dergi ek olarak çıkması yerine tam bir dergi olarak çıkması için çalışmalar başladı. Uzun emeklerle dergi bu ay yayınlandı. İlk sayısını internet üzerinden ücretsiz olarak yayınladılar. Bu şekilde insanların dergiyle ilgili yorum ve tepkilerini ölçebileceklerdir. Sizde dergiyi sitesinden inceleyebilirsiniz. Site adresi; http://www.insanvehayat.com . Sizde yorumunuzu burda belirtebileceğiniz gibi bilgi@insanvehayat.com adresine mail atabilirsiniz.
İnsan ve Hayat dergisi hem büyükler hemde küçükler için bilgi dolu ve eğlenceli bir dergi olmuş.  Yazılar dikkatinizi çekecektir. Benimde henüz tüm yazıları okuma fırsatım olmadı ama genel olarak derginin tasarımına ve konulara bakınca dikkat çekici gözükmekte. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Başarılar dilerim İnsan ve Hayat ekibine :) Çevrenizdekilere tavsiye etmenizi  (tavsiye ediyorum).  Ayrıca16-17 sayfasnın ortasında konuyla ilgili çocuk illüstrasyonumu da görebilirsiniz.

3 yorum:

Cedric!! dedi ki...

ben dergıyı bıraz arastırdım.gercekten güzel bır çalışma olmus.sizi de tebrık ederım.

Murat Hakan Gürbüz dedi ki...

Dergi gerçekten iyi bir çalışma olmuş, sana da başarılar....

Dijital Günlük dedi ki...

Düşünceleriniz için teşekkür ederim :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails