26 Mart 2010 Cuma

Anadolu Sigorta Atatürk Reklamı

Dün akşam, sevgili babacığım tv kanalları arası gidip gelirken bir reklamda durduk. Açıkcası ilk gördüğümde bir filmin fragmanı mı diye düşüündüm. Bildiğiniz gibi son dönemlerde 2 tane Atatürk filmi yapılmıştı. Bu da bir film olabilir miydi? Çünkü makyajla, Atatürk karakterini oynayan kişiyi Ata' ya o kadar iyi benzetmişlerdi ki! Fotoğraflarından gördüğüm Atatürk' tü sanki, onun gibi gerçek hal ve hareketleriyle...Çok iyi bir reklam yapmışlar. Beğenmişsinizdir, seyretmeyenlerde beğenecektir mutlaka.

Vatan sağolsun Paşam!


İçim burkuldu, Atam!
Bookmark and Share

4 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Gerçekten çok benziyor.Çok ta severek izliyorum.İnsan etkileniyor.Kucak dolusu sevgiler...

Engin Bütüner dedi ki...

Reklam filmi oldu halde, duygulanmamak ne kelime, Paylaşımınız için çok çok teşekkürler, ellerinize yüreğinize sağlık.

éLLa Çiça dedi ki...

Ataturk'u canlandiran o kadar oyuncu izledim, hic birisi beni bu reklamdaki kadar etkilemedi.. cok benzetmisler, cok duygulandim izleyince.

Siyah dedi ki...

reklam herkes gibi benimde ilgimi çekti ve ilk izlediğimde haberleri izlemiş ve sinirlerim hat safaya ulaşmıştı ki bu reklam da yaşlı adamın dedikleri beni ağlattı ve içimde büyük bir kızgınlık oluştu çünki kimse o günden bu güne ATA kadar duyarlı olamadı hep veren biriden hiç birşey öğrenemedik ve bizim insanlarımızın yada baştakilerin demem daha doğru bu kadar menfaatçi olmalarına ve insanlarımızın cahil olup kandırılmalarına öfke duydum...
bu reklamı ne zaman izlesem utancımdan ağlıyorum...

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails