5 Ocak 2012 Perşembe

Eskişehir ve Akşamları

Bir haftadır yeni şehrim Eskişehir :) Yaklaşık 8 yıl önce ilk kez Eskişehir'e sınavlar için gelmiştim, dereceyle kazanmama rağmen Anadolu Üniversite'sinde okumak kısmet olmadı. Şimdi de tez araştırmam için kütüphanesine uğradım yıllar sonra :D  Asıl amacım, çok yakın arkadaşımı ziyaret etmek ve vakit geçirmek, beraber çizim yapmak, projeler düşünmek (gerçekleşme imkanı az olsa da, kendi çapımızda yani). Yaklaşık bir hafta olmasına rağmen biz Emine'yle dolaşmak yerine çizim yaptık. Nasıl şans varsa bütün işler bir araya sıkıştı. Freelance çalışmak böyle bir şey, gittiğiniz yere işinizde sizinle geliyor "laptop ve grafik tablet" hep yanınızda oluyor :)
Eskişehir'deki bir haftayı Polonya' daki kış dönemine benzetiyorum, sabaha kadar ayakta durup, sabah yatıp öğleden sonra kalkardık ve kahvaltıyı yaptığımızda hava kararmış olurdu, günlerde kısaydı haliyle :) Eskişehir'de de işlerden dolayı böyle oldu, ben henüz Eskişehir'in gündüz halini görmedim.Hep akşam hep akşam ve hep SOĞUK :)

Ve size bugün Eskişehir'den çektiğim birkaç akşam fotoğrafını sunuyorum :) 







Önümüzdeki günlerde artık gündüz gözüyle Eskişehir'i göreceğim ve Digital Arts dergisi için çizimini anlattığım Devrim arabasını görmek istiyorum :D

Greetings from ES :)

7 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Ne güzel görüntüler bunlar...Bende kuzenimin nikahına gelmişim Eskişehire.Bana nikahtan çok tatil gibi gelmişti.O kadar kar yağmıştıki, görüntü süperdi.Gündüz görüntülerinide beklerim.
Sevgiler:)

Adsız dedi ki...

diji çok güzel resimler bunlar. hep akşam hep akşam :) benim de polonya resimlerim hep böyle akşam :)
çok çok gez eğlen emi? istanbul'a gelicekmiydin? bekliyorum seve seve :)

Dijital Günlük dedi ki...

Bende kara yakalanırım diye düşündüm ama kar yağmadı Eskişehir'e :) Bu yıl kar göremedim zaten, geçen yıl Polonyada 3-4 ay kar içindeydim :D

Esotron, bekliyorum Polonya anılarını, bakalım neler yapmışsın. Ya sanırım sonraki durak İstanbul değilde Bursa olabilir.İstanbul'u da düşünmüyor değilim, bakacağız artık :D

Adsız dedi ki...

"Devrim"in orada olduğunu bilmiyordum ya da ben atladım. ÖSS zamanlarında ilk göz ağrımdı Eskişehir ama yine Ege'de kaldım. :)
Kolay gelsin, mutlu yıllar bu arada..

Adsız dedi ki...

eskişehir özlemişim, resimlerle avunuyorum =)

Dijital Günlük dedi ki...

Erhan, hala göremedim tabi Devrim 'i :) Eskişehir'de Tülomsaş Müzesi'nde...

İlknur, şimdi de kar yağıyor.Soğuk ve karlı halini de özledin mi bilemiyorum :)

Siyah dedi ki...

eskişehir hayalimdi hayal oldu

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails