30 Aralık 2011 Cuma

EFE

Yeni yıl portremizin sahibi, bu küçük yakışıklı EFE :) Keyifli bir çizim oldu benim için. Dijital portre anlamında çocuk çalışmamıştım, genelde hep illüstrasyondu çizdiğim çocuklar. Efe bu anlamda bir ilk denebilir. Maşallah diyorum yakışıklıya :) İnşallah resimdeki gibi hep güleceği bir hayatı olur, yüzünden gülücükleri eksik olmasın, Allah güzel bir gelecek nasip eylesin ona :) Ailesiyle birlikte daha güzel yıllara inşallah!!! MUTLU YILLAR!

Merak edenler için;
Çizimi Adobe Photoshop programında grafik tablet ile çizdim. Kullandığım tablet UC-Logic Lapazz Geniş Tip A5 Grafik tablet :) Reklamda yaptım yani, hahaha... Grafik tablet almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Wacom çok pahalı gelebilir ama UC-Logic bu anlamda yeterlidir fiyat olarakta.
Çalışma Alanı
Efe'nin çizimini yaparken çizim aşamalarını da kaydedip, photoshopta bir animasyon çalışması denedim :) Umarım beğenirsiniz....

Gerçekten keyifli bir çalışma oldu benim için, paylaştığım resimlerden anlaşılıyordur :) Bana daha güzel bol bol çizimler diliyorum :D Durmak  yok çizmeye devam :)

HERKESE MUTLU YILLAR!

14 yorum:

neslihan erzincan özgür dedi ki...

çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık, iyi yıllar, yeni yılda herşey gönlünce olsun:)

Dijital Günlük dedi ki...

Sağolasın canım benim. Sana da mutlu yıllar, dilerim yeni yıl yeni güzelliklerle gelir sana :)

KelebekGibi dedi ki...

Cok güzel bir calisma olmus, modelde pek sevimli gülüyor :)
Bu arada yazidan bir enerji yansiyor insana okurken, severek yapildigi cok belli bu isin :)
Kolay gelsin, sevgiler.

Dijital Günlük dedi ki...

Çok teşekkür ederim.Gülen bir yüz olunca çizim yaparken ayrı bir keyif veriyor bu durum :)Bazen modelin ifadesine göre bende de değişiklikler olabiliyor, hahah :)
Mutlu yıllar dilerim, sevgilerle...

Adsız dedi ki...

"Bu arada yazidan bir enerji yansiyor insana okurken, severek yapildigi cok belli bu isin :)" bu yoruma katılıyorum, kesinlikle doğru! :)
Güzel bir çalışma, eline sağlık. Hazır fırsat bulmuşken "Yeni Yılı Kutlu Olsun" herkesin!

Dijital Günlük dedi ki...

Çok teşekkür ederim Erhan.
"MUTLU YILLAR" dilerim :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

çok çok güzel olmuş.. animasyonu dakikalarca izledim:D
ben de grafik tablet almayı çok istiyorum (2012 listeme yazdım :D ) amaa bu konuda hiç bir bilgim yok, yapabilir miyim yapamaz mıyım, bir heves uğruna o kadar para harcanır mı, kararsızım :)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok güzel olmuş canım.Eline emeğine sağlık.
Sağlıklı,mutlu yıllara.
Sevgiler:)

Dijital Günlük dedi ki...

Çok teşekkür ederim :) İnşallah hepimiz için güzel bir yıl olur.

bir yaşıma daha girdim, sana şunu tavsiye edebilirim daha küçük modellerle başlayabilirsin.Örneğin UC-Logic'in şu modelleri var yeni çıkmış, Lapazz FunPad A6. Piyasadaki en uygun tablet tabi boyut senin için önemliyse, A5 boyutundakilerde yeterlidir. Aslında bütün iş senin çizimine bağlı, kağıt kalemi rahat kullanabiliyorsan zamanla tablet kullanımında da çok sorun olmayacaktır sadece alışma aşaması+ ekrana bakar çizmeye çalışma :) Çevrende tableti olan varsa aslında deneyebilirsin. Ben, sabit bir yerim olmadığından A5 modeli benim için kullanışlı oldu,yanımda rahatlıkla taşıyabiliyorum ve ince.Bu benim ikinci tabletim, ilk tabletime alışmada zorluk yaşamadım, elim devamlı çizim modunda olduğundan :)Listene eklediğine göre almayı düşündüğün bir model vardır sanırım, hangisi? :)

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

elınıze sağlık sevgıler mutlu bır yıl dılerım :)

Dijital Günlük dedi ki...

Teşekkür ederim Biricitciğim :) 'MUTLU YILLAR'

biyasimadahagirdim dedi ki...

ben listeme grafik tablet alınıp çizim yapmak öğrenilecek diye yazdım :)) marka yok aklımda çünkü hiç bi bilgim yok:)
;) teşekkür ederim bilgi için..(ama hala kararsızım almışken biraz fazla verip iyisi mi almak gerekir, beceremezsem elimde mi patlar diye :D ) aslında dediğin gibi çevremde olsa da denesem ama tanıdığım kimsede yok:(
neyse bakalım belki bi gün...:)

Adsız dedi ki...

eline, gözüne sağlık. başarılar.

Dijital Günlük dedi ki...

Teşekkür ederim Adam :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails