3 Nisan 2010 Cumartesi

Sergimize Bekleriz!

Daha öncede sergi konusundan bahsetmiştim. Sergi yeri konusunda sorun olmuştu ama daha sonra bu sorunu halletmiştik. Nihayet sergi günü geldi çattı. Uzun zamandır fırçalarımla boyalarımla bu kadar haşır neşir olmamıştım. İş dolayısıyla daha çok bilgisayarda digital boyamalar ve çizimler yapıyordum. Bilgisayardaki çalışmaları da yaparken ayrı bir haz alıyorsunuz fakat elde yapılan işler gibi olmuyor. Direk boyalarla etkileşimde olmak, ellerinizin boyalara dokunması, attığınız fırça vuruşları, çizgilerin sizde bıraktığı etki bilgisayardakinden çok çok farklıdır. Sergimizi 12 kişilik bir kadroyla açıyoruz. Başlangıçta sayımız azdı zamanla bu sayıya ulaştı. Her bir arkadaşımın kendilerine özgü güzel çalışmaları olacağına inanıyorum. Henüz çalışmaları toplu görme imkanım olmadı ama güzel bir sergi olacağına inanıyorum. Sergimizin açılışı, 7 Nisan saat 18:00' de Trabzon Mimarlar Odası' nda olacaktır. Herkesi bekliyorum (diyorum) lakin Trabzon dışındaki arkadaşlar için kısmet olmayacaktır ama desteklerinizi beklerim yine de (diyorum) ve tüm Trabzon' daki sanatseverleri karma sergimize bekliyorum. Sizi orda görmek büyük mutluluk verecektir, bekliyoruz!

KATILIMCILAR;
ALİ SAİT ÇELİK
GÜLŞAH KOLTUK
İBRAHİM SONKAYA
MEHMET PARLAYAN
MELEK ARZU SİYAH
MURAT BÜLBÜL
NAZAN AYDOĞDU
NURAY BÖLÜKBAŞI
SONGÜL DEMİRKIR
YASİN AVA
ZEYNEP SEYMEN
ZÜMRÜT ŞEN
Bookmark and Share

4 yorum:

Siyah dedi ki...

bir çok sergiye katılmamıza rağmen bu sergi bizim için daha bir farklı çünki ortak cabaların yanı sıra ortak düşlere açılan bir kapı olarak görüyorum . bu bizim için güzel bir başlangış ve dilerim daha birçok resim sergilerinde de böyle mutluluklar yaşamamız dileğiyle .
gelebilen herkesi bekleriz ....

zümrüt dedi ki...

hayatımız da iz bırakacak güzel kesitlerden biri olacağı ümidiyle hep birlikte bir başlangıca adım attık umuyoruz ki her şey güel olacak şimdiden herkese çok teşekkür ederiz:)

Berra Bayka dedi ki...

cnm benim benim gelme ihtimalim çok zordu biliosun :) ama fotograflarınızı gördüm çok güzel geçmiş daha nice sergilere inş.. hayallerin bir bir gerçekleşicek inşallah..

Dijital Günlük dedi ki...

Düşüncelerin için çok teşekkür ederim Berracığım. İnşallah birgün seninde gelebileceğin bir kişisel sergi açarım :) Nasip kısmet :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails