30 Nisan 2012 Pazartesi

13. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali

Trabzon'da yapılan güzel bir etkinlik :) Festivale gitmek istiyorum  ve festival programında  Polonya'nında tiyatro gösterisi olduğunu gördüm (2. vatan sayılır) kaçırmak istemiyorum :D Festival programı için TIKLAYIN!

27 Nisan 2012 Cuma

Mutluluk :)

Haftalardır süren yoğunluğun ve yorgunluğun arasında bu fotoğraf beni gülümsetti, mutlu etti. İşte  "mutluluk" bu olsa gerek :)

22 Nisan 2012 Pazar

23 Nisan Çekiliş Sonuçları

23 NİSAN KUTLU OLSUN :)

Yoğun katılım olmayan bir çekilişin daha sonuna geldik :) Katılan arkadaşlara çoooooook teşekkür ediyorum.Çekilişe katılan arkadaşların listesi şöyleydi;
 Veeeeee çekilişi kazanan 3 kişi :)


Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Çizdirmek istedikleri ufaklıkların fotoğraflarını dijitalgunluk[at]gmail.com adresine göndermelerini bekliyorum. Ayrıca kendilerinden ufak bir ricam olacak, birkaç haftadır iş yoğunluğumu atlatamadım ve bu haftada devam edecek, bundan dolayı çizimleri bir hafta geç teslim edeceğim,şimdiden kusura bakmazlarsa sevinirim :)
Ufaklıkların çizimleriyle tekrar görüşmek dileğiyle.... Şimdilik HOŞÇAKALIN! :)

14 Nisan 2012 Cumartesi

Swatch'un bu saatlerine bayıldım :)

Bir süredir saat modellerini inceliyordum ve yaz için özellikle beyaz saatlere bakıyordum. Tabi mor, turuncu, yeşil, mavi gibi renkleri de es geçmemek lazım  ve karşıma Swatch'un bu saatleri çıktı. Rengarenk cıvıl cıvıl, bayıldım bunlara :) Renkleri çok iyi kullanmışlar bence. Özellikle ilk baktığımda sarı renk dikkatimi çekti zıttı olan mor renkle kullanılmasıyla :)




6 Nisan 2012 Cuma

Çocuklar için "23 NİSAN ÇEKİLİŞİ"

Şimdiden biraz uzak görünse de zaman bize 23 Nisan gibi cıvıl cıvıl bir gün gösterecek :) Bende kendi çapımda 23 Nisan'a ne gibi bir renk katabilirim diye düşündüm ve küçük bir çekiliş yapmaya karar verdim :)
Nasıl bir çekiliş, kimler katılabilir diye soracak olusanız;
"Küçük çocuğu, bebeği, yeğeni, torunu, kardeşi olanlar kısaca çocukları seven herkes bu çekilişe katılabilir :) Çekiliş sonucu 3 kişinin sevdiği çocukların portrelerini çizeceğim :) Benim içinde zevkli bir çalışma olacaktır. Katılmak isteyenler bu konunun altına yorum yapmaları yeterlidir. Ayrıca blogunuzda veya  sosyal ağlarınızda paylaşabilirseniz memnun olurum"
 " Çocukları kim sevmez ki !!!" :)


Son katılım: 20NİSAN 2012
Örnek çalışma için TIKLAYINIZ!!!
Related Posts with Thumbnails