15 Temmuz 2012 Pazar

Tekrar 'MERHABA'

Sevgili blog arakadaşlarım, blogumu okuyanlar, izleyenler, erasmus öğrencileri, soru soranlar, mail yazanlar...
Herkese seslenmek istiyorum, çok zamandır bloguma bakamadım. Çünkü yeni bir iş, elimde olan işler, sınav ve katılmak zorunda olduğum sosyal aktivitelerden dolayı bloguma bakamadım, maillere geri dönüş yapamadım, yorumlarınızı okuyamadım, sorularınızı cevaplayamadığımdan dolayı herkesten özür dilerim, telafi etmeye çalışacağım. Ayrıca bir çekiliş yapmıştım fakat çizimlere vakit bulamadım, yavaş yavaş portreleri tamamlamaya çalışıyorum. POrtreleri unuttuğumu düşünmeyin :) Tamamladıkça blogumda paylaşacağım, anlayışınız için teşekkür ederim :)

Çok çalışmam lazım çoooookkkkkkkk :)


3 yorum:

Berra Bayka dedi ki...

bebeğimm biz buradayız merak etme :) arada gir naberr millet de yeter bize en azından iyi olğunu bilelim.. iş güç olunca insan elinde olmadan ilgilenemiyor pek..seni çok iyi anlıorum :) msn de de yoksun söylemeden edemicim :) artık sana mektup yazmaya karar verdm :) muckkk

Dijital Günlük dedi ki...

Çalışma sistemim ve zamanım değişti o yüzden msn de rastlaşamıyoruz canım, msn ye de çok nadir girebiliyorum :) Ama mektup yazmana da hayır diyemem, harika olur :D Öptüm canım :)

Adsız dedi ki...

dijiciiiim ben de pek girmiyorum ama sen bu konuda benden betersin :D özledik çizimlerini.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails