20 Temmuz 2010 Salı

Çok duygusuzum ağlayamıyorum...

Genelde insanlar sinemaya gittiğinde film duygusalsa mümkün mertebe gözler kızarır ya da ağlamaklı olur. Bizde  birkaç yıl önce 120 filmine gittik ben dahil 4 kız, film bitti bizim kızların gözleri kıpkırmızı ağlamışlar... Ağlanmayacak gibi değildi. Ama bir bende göz yaşı yok ne de gözde kızarma.

Ne kadar duygusuzsun Zeynep ya, hatta biri şöyle dedi;
" D_ _ _ _  gibisin" (hadi boşlukları doldurun)
- Annnaaa... Aşk olsun ya öyle miyim, ben ağlamam ya ne yapayım...
Malum ben zamanla yemişim birkaç kelime duygusuz, suratsız (Öyle demelerine bakmayın neşeli biriyimdir de işte duygusal anlarda gözden yaş gelmezse) .
Velhasıl hemen hemen her gün tüm gün bilgisayar başındayım, çizim yapıyorum ve bunun illaki gözüm için negatif durumları vardır. Çok zamandır aklımda göz doktoruna görünmek ne olur ne olmaz. Gittim 2 ay önce doktora, gözde kuruluk varmış, kurugöz olmuş, gözyaşım az. Meğer benim ağlayamam, duygusuzluğum bundan :) O güne kadar çok dikkat etmemiştim açıkcası, görmede sorun yok, gözlükte kullanmıyorum ama kurugöz olacam aklıma gelmezdi. Öğrendiğim anda dikkat ettim 'ben harbi ağlayamıyorum' ( tabi Allah ağlatmasın da insanız arasıra ihtiyaç duyarız). Ağlamaklı olsam gözümden bir iki damla yaş geliyor. İlkten basit birşeydir diye düşündüm ama ilgilenmeyince durum ilerlerse kötü olabiliyormuş kurugöz vakalarında. Bende bugün doktora gittim tekrar, bu seferki doktor test yaptı ve kesin sonuç Kurugöz :) 2 göz damlası bir göz merhemi verdi. 2 damla ömürlük artık benim için raporlu ilaç :) Bundan sonra gözlerime daha da dikkat edecem. Sizde dikkatli olun, gözünüzde yanma batma sızı gibi durumlar varsa ve ağlayamıyorsanız Kurugöz olabilirsiniz. Gözlerinizi kontrol ettirin. Allah ağlatmasın ama gözyaşısız da bırakmasın. 
Efkârlanırsam artık dökecem yapay gözyaşlarımı ağlayacam :)

9 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım ya geçmiş olsun.İnsanın aklına hiç gelmeyecek bir şey.Paylaşım için teşekkürler.
Sevgiler:)

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun. dikkat etmek lazım. ama bilgisayarla uğraşan herkeste olabilecek bir rahatsızlık. gözleri kırpmayı ihmal etmemek ve arada ekrandan başka yerlere bakmak lazım.

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun güzel kız...ağlamak da iyidir ağlamamak da...hem ağlama boşver..ben gülen bir zeynep görmek istiyorum hep:))

Kırmızı Adam dedi ki...

Gözyaşı damlası vermiş... Boşluk doldurmaca oyunu için tahminim: "Domuz gibisin". :) Öhe, ama ben demedim bunu bak, arkadaşın demiş...

Göz yaşartmak için değil de, kurutmak için birşeyler sorsana doktoruna, varsa. Ben de çok sulu takılıyorum çünkü bu aralar...

KIRMIZI ADAM

Dijital Günlük dedi ki...

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında gözlük kullanma gibi bir durumum olmadığına, gözyaşı olmamasına rağmen iyi görebildiğime seviniyorum.
Figenciğim ağlama yok zaten, ufak tefek aksilikte olsa hayat güzel gidiyor şimdilik.Hep beraber bundan sonra hep güleriz inşallah! [Yani aslında sulugözlü biri değilim, insani olarakta var bir duygusuzluk, bazen ters bir insanımdır :):)]
Adam, sende bilirsin yani tasarım programlarıyla ilgileniyorsun, çizim yaparken bilgisayara odaklanıyorsun, kaçırı olmuyor malesef...
Kırmızı ya senin durumu göz dokturuna değilde psikiyatristte mi sorsak ? :)
Aslında sana bir gözyaşı şişesi hediye etmeli... Bazen bazı şeyler gözyaşlarına değmiyor. Buna değenlerin olması ve mutlu olman dileğiyle, gülümse :)

Berra Bayka dedi ki...

amanınn kuşum kurugöz mü oldun senn .. geçmiş olsunnn.. sen benim yanıma geldiğinde ben sana dertlerimi bi anlatıyımda bak gör nasıl ağlıcann :)

Dijital Günlük dedi ki...

Aşırı duygu yüklemesi yapmayın bana, çöker benim anakart :) :)

Berra Bayka dedi ki...

pişiiii olmaz canımmmmm :))) ben dozunda yükleme yaparım merak etme :) ,)

Dijital Günlük dedi ki...

Ağlamam ben,hele dert dinlerken zannetmiyorum, ama güzel dinlerim :)

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails