1 Temmuz 2010 Perşembe

Çamlıca Çocuk

Çamlıca Basım Yayın, okul öncesi çocuk eğitimiyle ilgili kitaplarını yayınladı. Herbirinin güzel kitaplar olduğuna inanıyorum. Çocuklarınız için sipariş verebilirsiniz.
Birkaç ay önce çizimini yaptığım 'Dikkat ve Zekâ Becerileri' kitabı yayınlandı.Gerçekten güzel bir duygu ve açıkcası bu konuda iyi bir deneyim oldu benim için. Özellikle çocuklara yönelik çalışmalar ayrıntıları indirgenmiş ve daha sade çizimler olması gerekiyor. Bunu ne kadar gerçekleştirdim , bilmiyorum dersem yalan olur. Açıkcası ayrıntılı çizmeye alışkın biri olarak sanat yönetmenin istediği şeyi çok fazla verememiş olabilirim (insan kendini de eleştirebilmeli yani). Velhasıl gerekli düzenlemeler ve kapak tasarımının da yapılmasıyla kitap yayınlandı. Vatana, millete, çocuklarımıza hayırlı olsun :) Ayrıca kitap yazarlarının ( Abdullah Özbek,Bilal Gezer,Tunahan Çoşkun), sanat yönetmeni Osman Turhan , koordinatörler ve grafiker Sedat Yazılıtaş' ın da emeklerine sağlık. Umarım birçok çocuğumuza faydalı olur. (Okul öncesi olduğundan içerik tümüyle görsellerden oluşmaktadır)
Çamlıca Çocuk kitaplarının büyük çoğunluğunu (güzel eğitim setleri, boyama kitapları ) resimleyen yakın dostum Emine Atik' i de burdan tebrik ediyorum, ellerine sağlık canım.İnanılmaz heyecanlı ve mutlu olduğunu biliyorum. Diğer çalışmalarında başarılar dilerim. Yolun açık olsun!
Bookmark and Share

14 yorum:

Unknown dedi ki...

Ayyy...Adım geçiyor:)Teşekkürler zeynepcim.İnşallah bende yakında aktif bir blogger kullanıcısı olucam.VE tanıtmanı siteyeceğim görselleri de sana vınlatcam:)
Sağlıcakla kal

Berra Bayka dedi ki...

cnm hayırlı olsun bende alıcam bu kitaplardan :) hep sevmişimdir çocuk kitaplarını..başarını kutluyorum daha nice güzel işlere inşallah..

Dijital Günlük dedi ki...

Reklam parası alırım Emine :):) Yeni çalışmalarını bekliyoruz. Destekçinim her zaman canım benim :)

Berracığım, çok teşekkür ederim şekerim. Sen İstanbul' da kolaylıkla bulursun. Her ne kadar ihtiyaçtan değilde benden hatıra saklarsın. Belki ilerde çoluk çocuk torun torba sahibi olduğumuzda değerlenriririz :)

Nihan dedi ki...

tebrik ederim.başarının ve mutluluğunun devamını dilerim.

Dijital Günlük dedi ki...

Çok teşekkür ederim Nihan Hanım

Adsız dedi ki...

kapaktaki çizim senin mi?

Dijital Günlük dedi ki...

Kapak tasarımı bana ait değil ama içerikten kopuk değil tabi ki :)

Kırmızı Adam dedi ki...

Gercekten tebrik ediyorum... Diger calismalarinda da basarilar dilerim...

KIRMIZI ADAM

Dijital Günlük dedi ki...

Çok teşekkür ederim Kırmızı :)

Aydedeye havlayan dedi ki...

tebrikleeer, çok işler Zeynep, umarım yakında bol bol görürüz işlerini..

Dijital Günlük dedi ki...

Çok teşekkür ederim Göktuğ. İnşallah çok daha iyi işler yapmak nasip olur, çizmeye devam :)

A.Y. dedi ki...

Ben de bugün Çamlıca'nın okul öncesi elifbasını aldım yeğenime. Hoşuma gitti. Bloğumda tanıtmayı düşünüyordum.

Dijital Günlük dedi ki...

O Elif Ba' daki obje çizimleri de bana ait :) Kitabı beğenmenize sevindim . Güzel ve çocukların ilgisini çekebilecek bir Elif Ba olduğuna inanıyorum. Umarım faydalı olur :)Blogunuzda bahsetmenizden de çok memnun kalırız :)

Dijital Günlük dedi ki...

:) Blogtaki paylaşımınız içinde teşekkür ederim.

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi bölümde yer alan seçeneklerden birine sahip değilseniz,ilk kez bir bloga yorum yazacaksanız;
Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.
Şimdiden YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

Related Posts with Thumbnails