4 Mayıs 2012 Cuma

Herkes her b*ku biliyor...

Sanırım blogumda ilk defa bu şekilde bir başlık atıyorum ama sabrım doldu sanırım + çok yoruldum şu sıralar. Herkes herşey hakkında bilip bilmediği şeyler hakkında konuşmasına deli oluyorum. Kimsenin ne şartlarda olduğunu, ne yaptığını bilmeden sadece dış görünüş ya da başka şeylerle, başka işlerle herşeye yorum yapmaları, ön yargılı olmaları bazen beni deli ediyor!  Zaten şu sıralar beni çıldırtan o kadar şey var ki :)

Yaptığım işten bile beni soğutuyorlar. Bugün sanırım kağıdı kalemi tümüyle bırakmak istedim. Çizmek işini bırakıyorum dedirttiler bana. Tebrik ediyorum :)
Herkes her b*ku biliyor zaten, her şey hakkında yorum yapabiliyor rahatlıkla. Ağzından çıkana dikkat etmiyor kimse, sırf bir b*k demek için lafları sallıyorlar karşıdakini incinir mi incinmez mi bilmiyorlar. Evet bilmiyorlar .... Laf olsun torba dolsun b*k olsun :).... Başkalarını eleştirirken kendilerine bakmayı ya da kendilerini eleştirmeyi de düşünmüyorlar. Dönün kendinize bakın! Aslında sizde bir b*k bilmiyorsunuz ! :)

Çizgimden kaydırdılar beni ya :D :D Gülüyorum :)

Not: B*k için özür dilerim

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Related Posts with Thumbnails