30 Aralık 2011 Cuma

EFE

Yeni yıl portremizin sahibi, bu küçük yakışıklı EFE :) Keyifli bir çizim oldu benim için. Dijital portre anlamında çocuk çalışmamıştım, genelde hep illüstrasyondu çizdiğim çocuklar. Efe bu anlamda bir ilk denebilir. Maşallah diyorum yakışıklıya :) İnşallah resimdeki gibi hep güleceği bir hayatı olur, yüzünden gülücükleri eksik olmasın, Allah güzel bir gelecek nasip eylesin ona :) Ailesiyle birlikte daha güzel yıllara inşallah!!! MUTLU YILLAR!

Merak edenler için;
Çizimi Adobe Photoshop programında grafik tablet ile çizdim. Kullandığım tablet UC-Logic Lapazz Geniş Tip A5 Grafik tablet :) Reklamda yaptım yani, hahaha... Grafik tablet almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Wacom çok pahalı gelebilir ama UC-Logic bu anlamda yeterlidir fiyat olarakta.
Çalışma Alanı
Efe'nin çizimini yaparken çizim aşamalarını da kaydedip, photoshopta bir animasyon çalışması denedim :) Umarım beğenirsiniz....

Gerçekten keyifli bir çalışma oldu benim için, paylaştığım resimlerden anlaşılıyordur :) Bana daha güzel bol bol çizimler diliyorum :D Durmak  yok çizmeye devam :)

HERKESE MUTLU YILLAR!

29 Aralık 2011 Perşembe

Yeni yılın ilk portresi çizilmeyi bekliyor artıkkkkk :)

Portre için yaptığım çekilişi kazanan arkadaş geri dönüş yapmadığından çekilişi yeniledim.
Çekilişi kazanan, oğlunun şansına katılan 'FUNNY ME' oldu. "acaba şans bana güler mi, belki oğlumun şansına şanslı ben olurum kim bilir ?!?!?!??! " dediniz, şanslı siz oldunuz bu sefer :) En kısa sürede e-mail adresime çizdirmek istediğiniz fotoğrafı gönderirseniz memnun olacağım, BEKLİYORUMMMM!
Çekilişi Kazanan :)

Katılan arkadaşlara çoooooooooooooooook teşekkür ederim.
HEPİNİZE MUTLU YILLAR DİLİYORUM! 

18 Aralık 2011 Pazar

Yeni Yıl Hediyesi : Dijital Karakalem Portre (Buyrun)

ÇİZİYORUMMMMMMMM....... :) KİMİ ?
Açıkcası yoğunluktan son dönemler blogları takip edemedim ama birçok blogcu yeni yıl için etkinlikler, çekilişler düzenlemişler. Çok güzel. Tabi ben hiçbirine katılamadım :) Bende ne yapabilirim diye düşündüm. Bir yandan okul bir yandan çizim işlerindeki yoğunluğu düşünerek ve yeteneklerim doğrultusunda ne tür hediye sunabilirim derken dijital bir portre çizimi hediye edebilirim diye düşündüm. Nasıl mı? Alttaki resimlerdeki gibi :)

Örnek Çizim (Bu çalışmayı Polonya'dayken yapmıştım, Game of Thrones dizisi karakterlerinden Lord Snow)
Siracel -2010
Peki nasıl olacak, nasıl başvuracağız diyorsanız ; Geleneksel blog yöntemini kullanarak, bu yazıya yorum yapıyorsunuz ve 26 Aralık bir çekiliş programıyla portresi çizilecek kişiyi seçiyoruz. Seçilen kişinin, çizdirmek istediği portre fotoğrafını bana e-maille göndermesi yeterlidir :)
25 ARALIK 2011 - 23:59'A KADAR YORUM YAZABİLİRSİNİZ :)
Hadi bakalım, yorumlarınızı bekliyorummmmmm!
Not: Adsız olarak yorum yapmamaya dikkat edin arkadaşlar. Blog sahibi olmayan, gmaili olmayan, ya da youmlama kısmında diğer seçeneklerden birine uymayan arkadaşlar yorum yaparken bir isim ya da nick belirtirseniz memnun olurum.

17 Aralık 2011 Cumartesi

Mimlemeceeeee :)

Sevgili blog arkadaşım Vizörden Dünya' nın sahibi Esotron bizi mimlemiş. Sanırım mimlenmeyeli bayağı olduydu :) Hatta mimlenmenin tarihi geçtiydi belki de yürürlükten kalkmak üzereydi bloglararası ama mimlemeceye devam :) Esotron'a çok teşekkür ederim, umarım dilekleri gerçekleşir, Polonya'da gider, selamımı da söyler :)
Zeynep sadede gel mim konusunu söyle diyorsanız yazıyorum şimdi;
İşte "Konumuz 2012'de gerçekleşmesini istediğimiz 12 dilek. İstediğimiz herşeyi yazıp söylüyoruz tüm evrene :) ve 12 kişiye gönderiyoruz "

10 Aralık 2011 Cumartesi

D&R'dan Alışverişinize Dikkat Edin!

D&R 'ın alışveriş sitesinden memnundum ta ki bana eksik kitap yollamaları ve sonra sorumsuz davranmalarına kadar. D&R'dan birkaç kez kitap sipariş ettim, fiyatlar ve kargoda uygundu.Kitaplarımda elime ulaşıyordu memnundum. Yaklaşık bir ay önce nitel veri analiziyle ilgili kitap siparişi verdik. Kargo geldi, ben okulda olduğumdan dolayı ailemden biri teslim aldı. Eve gelip paketi açınca 2 tane sipariş ettiğim kitabın bir tanesi çıktı ve içine 2 kitabın faturasını koymuşlar. Geç bir saat olduğundan arayamadım, müşteri hizmetlerine önce mail attım. Sonraki gün gelen cevap tatmin edici olmadığından, müşteri hizmetlerini aradım. Durumu izah ettim. Zeynep hanım araştıracağız, size bilgilendireceğiz vs. Sonraki gün de kargodan biri aradı beni durumla ilgili. Ben durumu onlara da izah ettim, dedim bakın kargo paketini ben geç açtım, herhangi bir tutanakta tutturamadım. Yani paket gelir gelmez açıp kargo elemanına nasıl tutanak tutturacağımdan bahsettim. Neyse bir süre daha bekledim. D&R'dan bana gelen mail şu ;
Related Posts with Thumbnails